Sunday, September 30, 2012

اینجا آفریقاست

این یک ماه اخیر کمی سرم شلوغ بود و کمتر تونستم پست جدید بذارم. از اون طرف به خاطر بعضی اشتباهاتی که فیس بوک مرتکب می شه, متاسفانه ارتباطمم با فیس بوک کاملاً قطع شده بود, که همین جا باز هم از همه دوستانی که پیام هاشون بی جواب مونده بود, عذر خواهی می کنم. ولی شیرین ترین بخش این مشغولیت ها مربوط به مهمون بسیار عزیزی است که از ایران برام اومده بود. در واقع تو این پنج سالی که از ازدواجم می گذره, هر تابستون منتظر اومدن خانواده هامون بودیم و متاسفانه هر سال به دلیلی نشد تا امسال که برادرم این طلسم و شکست و با اومدنش ما رو از تنهایی در آورد. دوران خیلی خوبی بود که گرچه زود گذشت, ولی در عوض خاطرات خوبش برای همیشه توی ذهنمون باقی می مونه.
تو مدت کمی که برادرم امیرحسین اینجا بود تونستیم به بعضی از جاهای دیدنی غنا سر بزنیم. جاهایی که بیشتر اونها رو خود من هم برای اولین بار می دیدم و حقیقتاً که بسیار هم دیدنی بود. بهتون پیشنهاد می دم اگه قصد سفر دارین و جزء کسایی هستین که دوست دارن دنیا رو سیاحت کنن، آفریقا رو از قلم نندازین، و اگه نظر من رو می خواین اون رو تو صدر برنامه تون قرار بدین. مهم نیست کجای آفریقا ... مهم طبیعت بکر اون و مردم اون است که با گذشت دوران برده داری هنوز هم خون بردگی در رگهاشون جریان داره و برخلاف بعضی کشورهای نژاد پرست، تنها به صرف سفید پوست بودنِ شما بهتون احترام ویژه می ذارن، و باز هم مهم دیدن چیزهایی توی آفریقاست که شاید هیچ جای ديگه ي دنيا نتونین ببینین.
در هر حال از اونجا که بعضی از دوستانم ازم خواسته بودن در مورد افریقا اطلاعاتی توی وبلاگ قرار بدم فرصت خوبی دیدم  شما رو هم  در این سفرهای کوتاهمون شریک کنم. گرچه خیلی از جاها رو فاکتور گرفتم ولی باز هم طولانی شد.  با این وجود اگه مایلید و فرصت خوندن دارین  با ما همراه بشین :))
***

Saturday, September 15, 2012

کوکوی فانتزی

این کوکوهای رنگارنگ از ترکیب سیب زمینی، تخم مرغ و پودر سوخاری ( به نوعی کوکوی سیب زمینی ) به همراه برشهایی از بامیه و فلفل چیلی قرمز تهیه شده. بامیه های اینجا به همه چیز شبیه است الا بامیه. در واقع از اونجا که ما ایرانی ها عادت داریم بامیه های کوچک رو برای خورش بامیه انتخاب کنیم، هر چی با خودم کلنجار رفتم یه بار با این بامیه ها خورش بامیه درست کنم نتونستم خودم رو راضی کنم. چون به قدری بزرگن که می تونیم به جای خیار ازش استفاده کنیم !!! :) در هرحال از اونجا که گاهی کمبود امکانات باعث ابتکارات جالبی می شه یه مرتبه به ذهنم رسید با این بامیه ها یه کوکوی فانتزی درست کنم.

Wednesday, September 12, 2012

سینه مرغ کریسپی با خامه

یه غذای ساده و خوشمزه که می تونه گزینه خوبی برای تنوع دادن به لیست غذاهامون باشه. پسر بد غذای من که خیلی این غذا رو دوست داشت و می گفت حتی از غذاهای رستوران هام خوشمزه تره :) امیدوارم اگه شما هم درست کردین با بامداد هم عقیده باشین و از اون خوشتون بیاد ***

Sunday, September 09, 2012

خورش قورمه سبزی با سبزی خشک

یکی از معروفترین یا به عبارتی محبوبترین خورش های ایرانی قورمه سبزی است که فکر می کنم کمتر کسی باشه این غذا رو دوست نداشته باشه. قورمه سبزی یه فرمول کلی داره که همه به خوبی بلدیم و یه سری ریزه کاری ها که اگه رعایت بشن خوشمزگی این خورش رو دوچندان می کنه. با اینکه این غذا یه غذای ملی است ولی تنوع زیادی داره مثلاً بعضی ها به اون رب اضافه می کنن بعضی ها مثل من نه. یا اینکه هر کس بنا به سلیقه یا آداب غذایی خودش برای طبخ اون از لوبیا چیتی, لوبیا قرمز, و حتی لوبیا چشم بلبلی استفاده می کنه. به نظر من یه قورمه سبزی واقعی باید چند ویژگی داشته باشه که البته بعضی از این ویژگی ها مثل سرخ کردن زیاد سبزی و استفاده از روغن کافی برای کسایی که به غذاهای سالم, کم چرب و کم کالری بیش از ظاهر و طعم غذا اهمیت می دن, توصیه نمی شه, ولی اگه مثه من حاضرین برای اینکه زیادتر از حد مجاز کالری دریافت نکنین, از مقدار غذا کم کنین ولی طعم اون رو از بین نبرین, بد نیست روش من رو هم برای طبخ این خورش خوشمزه بدونین :)

Monday, September 03, 2012

ژله تک نفره

روش تهیه این ژله دقیقاً مثل ژله دو رنگ است که مراحل کار رو قبلاً تو  این پست  توضیح داده ام. تنها تفاوت کار در این است که ژله رو تو قالب مافین درست و به صورت تک نفره سرو می کنیم. برای این ژله از دو ژله انار و آلوئه ورا استفاده کردم. ژله انار رو طبق دستور خود ژله و ژله آلوئه ورا رو به جای یک لیوان آب سرد با یک لیوان بستنی آب شده مخلوط کرده ام تا به رنگ کرم وانیلی یا ژله سفید در بیاد که اینجا فقط به عکس بسنده می کنم و اگه به توضیحات بیشتر احتیاج داشتین می تونین لینک بالا رو بخونین.