Monday, May 23, 2016

باترمیلک خانگی

 باترمیلک یکی از مواد لبنی پرکاربرد در دستورهای خارجی است که متاسفانه تا جایی که من می دونم در ایران یافت نمی شه. اما با توجه به اینکه در خیلی از موارد در دستورها بهش برمی خوریم تصمیم گرفتم نوع خونگی یا تقلبیش رو بهتون توضیح بدم تا بتونید به راحتی ازش استفاده کنید.طرز تهیه بسیار ساده است اما برای دسترسی آسان ترجیح دادم در پست جداگانه ای قرارش بدم تا بهتر بتونید ازش استفاده کنید.
مواد لازم:
شیر دو پیمانه
آب یک تا دو عدد لیموترش

طرز تهیه:
خیلی ساده ست شیر رو در ظرفی می ریزید و و آبلیمو رو بشه اضافه چند ثانیه صبر می کنید و با قاشق خیلی آروم همش می زنید کم کم متوجه می شید شیر داره غلظت پیدا می کنه و بافتش تغییر می کنه و اینجاست که باترمیلک شما آماده است.
 برای اینکه تشخیص بدید چقدر لیمو ترش برای تبدیل شیر به باتر میلک لازمه به بافت و غلظت شیر توجه کنید اگه احساس کردید شبیه عکس بالا نشده احتمالا درصد اسید لیموترشتون کم بوده و لازمه کمی بیشتر ابلیمو اضافه کنید.
یک مدل دیگه از تهیه باتر میلک رو گیلدا جان در وبلاگشون توضیح داده اند که می تونید با کلیک روی این لینک به دستور و روش ایشون برسید
نهایتا امیدوارم این پست به دردتون بخوره.



12 comments:

  1. لاله جون شما کانال اشپزی توی تلگرام ندارید؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. بله عزيزم اين لينكش است
      https://telegram.me/Sabzotorsh

      Delete
  2. خیلیییییییی عالی، ممنون 🌼 🌺 🌸 دوست هنرمندم 🌺 🌼. آن آبلیمو گیری سبز چشم منو گرفته 😉😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. قربونت منا جون 😂😂
      اين همون ابليموگيريه معروفه كه به خاطره ها پيوست
      الان يه نارنجي ش و دارم كه قابل شما رو نداره
      😚😚🌹

      Delete
  3. سلام دستتون درد نكنه اتفاقا من تو بعضى از دستورها مى ديدم اما نى دونستم چيه

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام فريده جان
      خواهش مى كنم عزيزم

      Delete
  4. انشاله که مبارکتون باشه لاله جونم 😘 😘 😘

    ReplyDelete
  5. سلام لاله جونم
    عبادات قبول حق
    خیلی خوشحالم که برگشتی و بازم مشغول به کاری. عزیزم پست جدیدت رو خوندم و لذت بردم. امیدوارم همیشه شاد و پر توان باشی.

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام نگین جان ممنونم عزیزم
      منم از دیدن دوباره ت اینجا خوشحالم
      :**

      Delete
  6. با عرض سلام و تشکر بابت وبلاگ بسیار خوب و مفیدتون می خواستم وبسایتم رو خدمتتون معرفی کنم که اگر صلاح بدونید در لیست وبسایت ها بذارید وبسایت آموزش شیرینی پزی با تاریخچه و توضیح
    www.spbaking.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام عزیزم
      ممنونم ازتون
      چشم اددتون کردم/ موفق باشید

      Delete